Både meny og åpningstid er korta ned, men Monica på Restauranten er tilbake fra og med i dag – glad for å lage mat til deg.
Leder: – Vi holder koken, også i disse korona-tider.
Fra og med i dag, mandag 27. april, holder Restauranten på Revetal dørene åpne igjen.
Riktignok med reduserte åpningstider, fra klokka 11.00 – 15.00.
– Digg å være på jobb igjen!
– Vi prøver oss litt forsiktig, forteller Monica til ReAvisa. Både åpningstid og meny vil være litt kortere. – Håper på forståelse for at ting kan ta litt lengre tid, da det bare er en på jobb.
– Vi gleder oss til den dagen alle kan jobbe igjen!, sier Monica som permitterte hele staben da de strenge korona-restriksjonene ble satt inn torsdag 12. mars.
Etter halvannen måned stengt i disse korona-tider er det digg å være på jobb igjen, forteller Restauranten-sjefen til ReAvisa.
Vasker og desinfiserer til punkt og prikke
Det er en del hensyn som må tas, for at Restauranten kan holde oppe:
– Vis hensyn og hold avstand, og betal helst med kort, er oppfordringen til gjestene.
Monica på sin side vasker og desinfiserer til punkt og prikke, i samråd med veilederen for serveringssteder.
Les også: Slik møtte lokalt næringsliv korona-krisa.
Les også: Frisørene åpner igjen: – Det vil bli litt dyrere.
Les mer om Restauranten på Revetal i ReAvisa-arkivet.
Stille i Re – se video:
ReAvisa vil fortsatt være gratis, men mange spør om å få bidra med en liten slant.
Vi har Vipps 54 02 82 / konto 1506.09.87979.