Vil du bli bøssebærer? – Det er bare å møte opp

Det har meldt seg mange bøssebærere de siste dagene, men det er fortsatt for få. Vil du bli med på årets viktigste søndagstur, er oppmøte klokka 15.00 på Revetal bibliotek.

Les papiravisa på nettavisa – last ned gratis!

Her finner du avisa – plukk med deg gratis.

Lars Jørgen Ormestad, Trond Ekstrøm, Lars Sollie og Svein Holmøy vil sitte og ta i mot bøssebærerne i Re, dele ut bøsser og roder.

Lars Jørgen forteller at det etter ReAvisa-saken i forkant av TV-aksjonshelga har gått fra 28 av 100 som trengs i Re, til rett i overkant av 50 av 100.

TV-AKSJONEN I RE: Lars Jørgen Ormestad tar gjerne i mot dobbelt så mange bøssebærere som har meldt seg i forkant, det er bare å møte opp, forteller han. Oppmøtested er Revetal bibliotek, tidspunkt er klokka 15.00 i dag søndag 20. oktober 2024. Foto: Privat.

– Bare å møte opp som bøssebærer

Det trengs dermed fortsatt flere bøssebærere, hvis ikke vil det bli tynt med besøk rundt om i Re – spesielt de strøkene som ligger lengst unna Revetal.

– Vi prioriterer områder med tettest konsentrasjon først, forteller kvartetten som tar i mot bøssebærerne biblioteket i dag, søndag 20. oktober 2024.

Håpet er at en halvfull bøssebærer-kvote skal fylles til hundre prosent innen avgang klokka 15.00 i dag.

– Det er bare å møte opp, du må ikke melde deg i forkant, forteller TV-aksjonskomiteen i Re.

Bakgrunn: Få bøssebærere har meldt seg.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.