Denne Re-helga: Høstmarked og loppemarked – igjen

REKLAMERER: I krysset Kopstadveien – Bispeveien på Svinevoll. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Sist helg var tusenvis av folk innom VåRa-korets loppemarked i Ramnes, denne helga er det Våle skolekorps som arrangerer loppemarked. Og det er Høstmarked på Olgars.

Her kan du lese papiravisa på nettavisa – gratis!

Her finner du avisa – plukk med deg gratis.

Denne helga, den siste september-helga i 2024, er det ett par – tre ting som skjer her i Re, og som lokalavisa har fått tips om.

Skulle du vite om noe lokalavisa bør spre budskapet om, så bruk Tips@ReAvisa.no – og tips gjerne i god tid.

På skattejakt hos Olgars

HØSTMARKED: Hos Olgars på Brår. Arkivfoto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Lørdag er det høstmarked i Olgars-butikken på Brår. – Nå produseres det varer i nydelige høstfarger og pynt/godisposer til Halloween som kommer for salg denne dagen. Vi lover gode tilbud og det blir salg av saft, kaffe og vafler. Varmt velkommen, inviterer Olgars på Facebook.

Olgars-butikken på Brår fører brukt, nytt og håndlaget – perfekt for deg som elsker å gå på skattejakt etter ting fra ei svunnen tid.

– Vi har noe for en hver smak, stil og interesse.

Stort utvalg av brukt og nytt

Butikken inneholder også masse håndlagde og egenproduserte produkter innen gave og interiør. Til Høstmarkedet er det gjort klart både klær og egenproduserte varer.

– De flinke sydamene hos oss har laga vimpler, toalettmapper, putetrekk, handlenett og mye annet spennende. Vi gleder oss til å vise dere hva vi har jobba med.

Åpningstidene lørdag er fra klokka 10.00 til 15.00.

Høstloppis på samfunnshuset

Våle skolekorps arrangerer høstloppis på Våle samfunnshus hele helga, lørdag fra klokka 10.00 til 15.00 og søndag fra klokka 11.00 til 15.00. Det blir kiosk i hele åpningstida.

Lopper som selges er kjøkkenutstyr, barneutstyr og leker, sport og fritid, interiør og nips, klær, sko og vesker, småmøbler, bøker, småelektrisk som små bordlamper, stålamper og så videre, og antikviteter.

Dette er årets andre loppemarked i regi av skolekorpset, de arrangerte også vårloppis i april i år.

Jeger-otte i Vivestad

Søndag holdes den tradisjonelle jeger-otta i lavvoen ved Bårnesknatten/idrettsbanen ved Sagatun i Vivestad, melder Kirken i Re. Frammøte til bålkaffe fra klokka 07.30, jegerfrokost klokka 08.00.

Så blir det jeger-otte ved sokneprest Ragnhild Christoffersen klokka 09.00. – Det meldes oppholdsvær på søndag.

– Alle er hjertelig velkommen!

Halloween-gresskar-selvplukk

Hem Gård i Undrumsdal forteller at de har selvplukk av både Halloween-gresskar og matgresskar lørdag 28. og søndag 29. september fra klokka 11.00 til 15.00 begge dager.

Det er også åpen gårdsbutikk med storfekjøtt, kålrot, epler, pærer, med mer. Du kan også hilse på høner, ponni og sau, sitte på traktoren og det blir ponniridning.

Det blir salg av vafler, saft og kaffe. – Selvplukk arrangeres for fjerde gang her hos oss og det kommer mange barnefamilier til gards denne helga, forteller vertskapet.

Her finner du avisa – plukk med deg gratis.

Her kan du lese papiravisa på nettavisa – gratis!

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les mer om frivilligheten i Re.

, ,