Les papiravisa på nettavisa – september 2024

LOKALT LESESTOFF: ReAvisa dekker gamle Re kommune med sogna Våle, Ramnes, Fon, Undrumsdal, Vivestad og bygdebyen Revetal. Ei fersk avis er nå klar for å leses, enten med papiravisa i handa eller her på skjermen. Faksimile: Forsida på ReAvisa september 2024.

Slå deg ned med ei avis og bli oppdatert på det som skjer i bygda di – det er mye! Her finner du avisa rundt om i Re og omegn, og her kan du lese papiravisa på nettavisa.

Les ReAvisa på papir september 2024 – gratis!

Her finner du avisa – plukk med deg gratis.

Vi kan kalle det høst og det skjer utrolig mye på mange fronter i bygda vår – det kan du lese mye mer om i vårt ferske september-nummer som er på vei ut i avishyller i Re og omegn – og du kan lese papiravisa her på nettavisa, som vanlig.

Trond Wifstad (62) har gått fra å være sjefen over alle sjefer, til frivillig på golvet: Rådmannen gjennom hele Re kommune-tida stiller opp noen timer tre dager hver uke og hjelper til med stort og smått på Re helsehus.

Frivilligsentralen i Re kommer tilbake

LANDETS RASKESTE 14-ÅRING: Emma Sophie Brattland Eilertsen (14) fra Klopp vant finaleløpet og vant også Norgescupen sammenlagt sist helg. Den stille og rolige Re-jenta forvandles til et fartsmonster på motorsykkelen, les mer om det i papiravisa. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Og apropos frivillighet: Du kan lese alt om comebacket til en Frivilligsentral i Re. Gamle Ramnes kommune var en pioner-kommune, med en av de aller første frivillighetssentralene i landet.

I tillegg til alt vi veit om den nye frivilligsentralen, skriver vi også om den tidligere lokale frivillighetssentral-pioneren Anne Gro Dahl som jobba for frivilligheten i Re i hele 21 år:

– Jeg skal IKKE søke, altså, sier Anne Gro og ler godt, – jeg har gjort mitt, sier 71-åringen som i dag er pensjonist.

Re-ungdom i norgeseliten

PÅ LANDSLAGET: Saga Knutsen Eiriksdottir (15) fra Fon har etablert seg i toppen av norske og nordiske konkurranser i ryttersporten med islandshest. Drømmen er VM, etter medaljer i både nasjonale og nordiske mesterskap. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

På idrettsfronten skjer det mye i bygda vår: Saga (15) er på landslaget i ryttersport med islandshest og har en fersk bronsemedalje fra Nordisk mesterskap. Emma (14) er landets raskeste 14-åring med en rykende fersk gullmedalje i dragracing.

Vi har også en landslagsspiller i paintball, som har vært med på en prestasjon bedre enn noen norsk prestasjon tidligere.

Og selvfølgelig finner du bilder og ord fra da Paralympics-helten Fredrik Solberg (22) kom hjem igjen til feiring i Re.

NAV-svindel, narko, rus- og råkjøring

DØMT I TINGRETTEN: Tre fra Re har fått sin dom her siden sist. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Ei Re-dame besøkte en adresse som ble holdt under oppsikt og vikla seg kjapt inn i sin egen narko-rettssak. En annen Re-dame oppga helt feil tall til NAV, hun er nå dømt for å ha oppgitt rundt tusen arbeidstimer for lite som hun fikk NAV-støtte for.

En Re-mann måtte møte i retten i en samlesak der han blant annet sto tiltalt for å råkjøring på Bispeveien og ruskjøring på Brårveien. Retten fant begge deler bevist.

ReAvisa følger med på rettsavgjørelser og referer det i papiravisa.

Gratis å lese – på papir og nett

NYTTIG INFO: Fastlegene vil informere om høstens influensa-vaksinasjon, det er bare noe av det du kan lese mer om i papiravisa. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Pluss mye, mye, mye mer. Du finner avisa i avishyller overalt der folk møtes i Re og omegn, sjekk hvor her. Avisa er gratis å plukke med seg.

Vil du lese papiravisa på nettavisa, så finner du hele avisa her – vi ønsker alle en god lesestund med godt lokalt lesestoff.

Liker du avisa og vil bidra til spleiselaget bak? ReAvisa-vippsen er 54 02 82.

Her finner du ReAvisa på papir – sjekk hentesteder:

I ReAvisa får du godt lokalt lesestoff og nyttige annonser fra det lokale næringslivet.

Henge med? Annonse@ReAvisa.no. Tips til gode saker? Tips@ReAvisa.no.

Les ReAvisa på papir september 2024 – gratis!

Her finner du avisa – plukk med deg gratis.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Her finner du papiravis-arkivet.

Sjekk utgivelsesdatoer for 2024.