Les papiravisa på nettavisa – oktober 2024

LOKALT LESESTOFF: ReAvisa dekker gamle Re kommune med sogna Våle, Ramnes, Fon, Undrumsdal, Vivestad og bygdebyen Revetal. Ei fersk avis er nå klar for å leses, enten med papiravisa i handa eller her på skjermen på nettavisa ReAvisa.no. Faksimile: Forsida på ReAvisa oktober 2024.

Ei rykende fersk ReAvis er klar for å bli lest fra forside til bakside: Her finner du avisa rundt om i Re og omegn, og her kan du lese papiravisa på nettavisa.

Les ReAvisa på papir oktober 2024 – gratis!

Her finner du avisa – plukk med deg gratis.

Nærpolitiet er starta opp, med Re som et prioritert sted – lokalavisa ble med en nærpoliti-patrulje på den aller første runden i Re. Hva mener du nærpolitiet bør prioritere i bygda vår?

Også Sheriffkontoret har starta opp igjen, det er et lokalt countryband som har røtter helt tilbake til starten av 2000-tallet.

En verdig avrunding på Vika landhandel

HJEM TIL RE: Vika landhandel holder åpent ut året takket være blant annet sønnen Bjørn Øyvind Bue (39), som har flytta fra Stockholm og bor midlertidig hjemme i Re igjen for å hjelpe til i landhandelen. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Noen legger ned og andre starter opp, det kan du lese mer om i papiravisa. Og ett par bygg reiser seg i Revetalhagen, i gammel byggeskikk.

Wenche Weum Bue (74) har innfinni seg meg at den moderne Vika landhandel-historien går mot slutten, etter at hun ble sjuk i sommer.

Hun vil takke alle som bidrar og besøker butikken for at den kan holde åpent ut dette året, for å få en verdig avrunding i Vika.

Lokalavisa holder deg oppdatert

BARNDOMSKOMPISER MED SAMME LIDENSKAP: Martin Lefsaker (26) og Torje Ormestad Larsen (25) har bygd mange hytter i skauene rundt Holtgrenda der de vokste opp. I dag jobber de begge med gamle byggeskikker og hjelper til med å sette opp to tradisjonsbygg i Revetalhagen. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Som alltid skjer det mye i det lokale kulturlivet, og lokalavisa holder deg oppdatert. På mannskor, Revårock og Blues Buddies, badeklubb-fest og de faste månedlige boktipsene fra biblioteket, pluss mye mer.

Vi kan kalle det høst og det skjer utrolig mye på mange fronter i bygda vår – det kan du lese mye mer om i vårt ferske oktober-nummer.

Avisa er på vei ut i avishyller i Re og omegn i løpet av onsdag og torsdag i uke 42 – og du kan lese papiravisa på nettavisa, som vanlig.

Liker du avisa og vil bidra til spleiselaget bak? ReAvisa-vippsen er 54 02 82.

Her finner du ReAvisa på papir – sjekk hentesteder:

I ReAvisa får du godt lokalt lesestoff og nyttige annonser fra det lokale næringslivet.

Henge med? Annonse@ReAvisa.no. Tips til gode saker? Tips@ReAvisa.no.

Les ReAvisa på papir oktober 2024 – gratis!

Her finner du avisa – plukk med deg gratis.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Sjekk utgivelsesdatoer.

Her finner du papiravis-arkivet.