Gjentar Revårock-suksessen i Foynhagen: – Finn fram busspengane og kom dere te’ by’n

BØNDA I BY’N: Thomas Stange åpner festivalen sist Revårocken inntok Foynhagen i Tønsberg. Da ble det stinn brakke og tomt for billetter lenge før. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

– Vi lover å lage det samme showet som sist – kanskje enda råere, sier Thomas Stange om at Re-festivalen bytter bygda mot brygga igjen.

Les papiravisa på nettavisa – last ned gratis!

Her finner du avisa – plukk med deg gratis.

Lørdag 7. juni 2025 blir det Revårock i Foynhagen igjen, med bare lokale band på scenen og plass til nærmere tusen festivalgjester i det som regnes som Norges sommerscene nummer en.

Det blir ganske nøyaktig to år etter at det var Revårock i Foynhagen første gang den første lørdagen i juni 2023. Da ble det utsolgt en måned før en Re-gendarisk kveld i by’n.

Revårock helt siden 2002

GJENTAR SUKSESSEN: Thomas Stange, PR-sjef og tidligere grisekokk for Revårocken, skal her si de aller første velvalgte ord fra scenen under Revårock i Foynhagen i fjor sommer. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

– Det funka så fint sist, så vi kjører mye det samme konseptet som før, forteller Thomas Stange, Revårockens PR-sjef og tidligere grisekokk. Revårocken ble arrangert i femten år i Fon, med over tusen festivalgjester på kubeitet til Langeland på det meste.

I 2015 inntok Revårocken et utsolgt Rockefeller i Oslo. I 2023 inntok Re-festivalen en utsolgt Foynhage i Tønsberg. Nå gjentas den suksessen.

– Det var helt sjukt. Vi har sikkert hatt hundre forespørsler om «når blir det igjen?» – vi kan ikke la være, vi må jo gjørra detta igjen.

Gode, gamle og lokale band

BØNDA I BY’N: Stemning og skilting er som på kubeitet, sjøl om festivalen flytter til brygga i Tønsberg. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Som sist blir det å begynne tidlig og skape en Revårockfestival-stemning med mange lokale band på scenen. Den foreløpige planen er å la mannskoret Gregershølet og omegn sangensemble (Goose) åpne Revårock 2025. Mannskoret kan du lese mer om her.

– Så blir det artistslipp utover høsten, akkurat som de store festivalene driver med. Men våre band er de gode, gamle, kjente, kjære og lokale. Det blir hellokalt, som alltid. Det kan vi garantere. Koret er dønn lokalt, det også.

Billettslipp blir i løpet av oktober, etter planen. – Det gikk unna sist, det var så stor etterspørsel at det var helt rart. Helt vanvittig kult. Finn fram busspengane og kom dere te’ by’n.

– Nå tar vi først Foynhagen én gang til

FOLKSOMT: Det ble utsolgt da Revårock inntok Foynhagen for første gang sommeren 2023. To sommere seinere gjentas suksessen. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

– Hva med Revårock på kubeitet i Fon igjen?

– På det jordet? Blitt så sær han bonden, sier Thomas Stange og ler. Den nevnte bonden er fortsatt festivalsjef. – Egentlig, uansett hva som skjer eller ikke skjer, så er det bare å skylde på han.

Men om det ikke er noen planer for Revårock-comeback på kubeitet til festivalsjef Snorre Langeland, så er det mange andre planer:

– Nye stunt blir det, vi har så mange ideer. Men nå tar vi først Foynhagen én gang til.

Mimre? Se video fra Revårock i Foynhagen sommeren 2023:

Mimre mer? Se bildene fra Revårock i Foynhagen sommeren 2023.

Mannskoret Gregershølet og omegn sangensemble åpner festivalen:

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.