Inviterer til Åpen dag på tREffpunktet

STÅR KLAR TIL Å TA I MOT HELE BYGDA: Linda Kvam og Marie Solaas (ikke på dette bildet) brenner for at tilbudet på Brårsenteret skal bli bedre kjent i bygda vår, derfor Åpen dag 20. september 2024. Les mer om tREffpunktet i ReAvisa september 2024. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Fredag er det fritt fram å sjekke ut tREffpunktet på Brår, med gratis kaffe, kaker, vafler og lodd, og det blir en liten minikonsert.

Les ReAvisa på papir september 2024 – gratis!

Her finner du avisa – plukk med deg gratis.

Åpen dag på tREffpunktet på Brår, fra klokka 10.00 til 15.00, fredag 20. september 2024, tipser Linda Kvam om. Du kan lese mer om tREffpunktet i den ferske papiravisa, og den finner du i avishyller i hele Re og omegn.

tREffpunktet finner du på Brårsenteret i Harald Heggestadsvei 1. Kort sagt er dette en kafe og møteplass for alle som ønsker påfyll i hverdagen.

Se bilder fra tREffpunktet:

NY PÅ TREFFPUNKTET: Linda Kvam har jobba her siden i sommer. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

ALLTID NOE Å FINNE PÅ, ALLTID NOEN Å SNAKKE MED: tREffpunktet må gjøres bedre kjent i bygda, mener Linda. Derfor Åpen dag. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

SOSIALT: Her kan man slå seg ned og ta en kaffikopp og en prat. Re-daktøren liker spesielt godt at det ligger ei veldig godt lest ReAvisa på bordet, krøllete og velbrukt. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

UTVIDER VED BEHOV: Et flott treningsrom kommer til nytte i 2. etasje. – Her har vi plass til maks ti personer, men skulle vi bli flere så bare oppretter vi ei treningsgruppe til, forteller Linda. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

SPREKING: Marie Solaas har ansvaret for treningstimene ved tREffpunktet. Foto: Privat.

NY FRIVILLIGSENTRAL I RE: Det skal også etableres en Frivilligsentral på Brårsenteret, les mer om det i den ferske papiravisa. Tine Colén skal ansette en koordinator for frivilligsentralen. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Les mer om tREffpunktet i ReAvisa-arkivet.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Les ReAvisa på papir september 2024 – gratis!

Her finner du avisa – plukk med deg gratis.

,