Følger opp suksessen: – Vi har plass til enda flere nå

DANSEGLEDE: Kirsti Einang (19) og Kasper Gjermundrød (16) anbefaler andre ungdommer å bli med på Elverhøy-kursene. De var med på det aller første fra nyåret i år. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

– Da har vi den gleden og på nytt arrangere swingkurs. Denne gangen blir det et helgekurs som går fra fredag 18. oktober til søndag 20. oktober.

Her kan du lese ReAvisa på papir – gratis!

Her finner du avisa – plukk med deg gratis.

Det er Frank Wedde som informerer, på vegne av Kulturhuset Elverhøy og medarrangør Re Bygdeungdomslag. Dette er en fortsettelse av swingkursene som var på Elverhøy på nyåret og utover våren i år.

Det ble en stor suksess, med mange fornøyde ungdommer med på dansegulvet. ReAvisa skreiv om kurset i forkant, og vi fulgte opp i etterkant: – Vi ser at ungdommene danser på seg litt ekstra sjøltillit, sa kursinstruktørene.

Dansekurs og dansekvelder

DANSEGLEDE: Kurslederne Toril Lorentsen (68) og Peder Lorentsen (69) er imponert over Re-ungdommen som lærer fort og viser en stor danseglede på dansegulvet. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

– Vi er også denne gangen så heldige å få med oss de supre og blide instruktørene Toril og Peder. Det forrige kurset ble en stor suksess, og vi håper at dere som var med, og enda flere vil bli med denne gangen.

– Vi oppfordrer ungdommer til å bli med, da dette er en flott mulighet til å lære seg litt grunnleggende swingdans som dere kan ha mye glede av i årene framover.

– Vi vil også følge opp med nye «dansekvelder» etter også dette kurset, forteller Frank, som er å treffe på telefon 971 74 351 eller epost frankwed@frisurf.no.

Les også: – Vi ser at ungdommene danser på seg litt ekstra sjøltillit.

DANSEGLEDE: Frank Wedde er en av ildsjelene bak swing-kursene for ungdom på Elverhøy, Toril Lorentsen og Peder Lorentsen er instruktører, og Kirsti Einang og Kasper Gjermundrød var to av rundt tjue deltakere på det første kurset på nyåret og utover våren i år. Nå er det klart for nytt kurs i høst. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Her kan du lese ReAvisa på papir – gratis!

Her finner du avisa – plukk med deg gratis.