Les papiravisa på nettavisa – august 2024

LOKALT LESESTOFF: ReAvisa dekker gamle Re kommune med sogna Våle, Ramnes, Fon, Undrumsdal, Vivestad og bygdebyen Revetal. Ei fersk avis er nå klar for å leses, enten med papiravisa i handa eller på skjermen. Faksimile: Forsida på ReAvisa august 2024.

Ny senterleder tropper på, en ReAvisa-veteran tropper av, en Re-klubb satsa stort og jobber javnt og trutt og er blitt historisk – intet mindre. Her kan du lese papiravisa på nettavisa, og her finner du avisa rundt om i Re og omegn.

Les ReAvisa på papir august 2024 – gratis!

Her finner du avisa – plukk med deg gratis.

En innholdsrik Re-sommer er på hell og ReAvisas august-nummer er på vei ut i avishyller i Re og omegn – og du kan lese papiravisa her på nettavisa, som vanlig.

Og som vanlig er alt gratis å lese, avisa er annonse- og folkefinansiert – vil du støtte ReAvisa er vippsen vår 54 02 82.

Show med stor VM-fest i Re

DUELL: 10-åringen Melvin Grytnes Thornquist og ordfører Frank Pedersen i en liten ordkrig før show-konkurransen setter i gang. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Sommerens store happening var nok VM-festen på Bibo, der vi endelig fikk feira våre fire helter fra Junior-VM i skiskyting i vinter. Forbundets representant kunne fortelle at IL Ivrig satte en verdensrekord i Junior-VM.

VM-festen ble avslutta med en show-konkurranse, der blant annet Melvin (10) fikk konkurrere mot både VM-helter og ordfører, det var stort – les mer om det i papiravisa.

Og vi oppsummerer OL og gleder oss til Paralympics, Re har to utøvere i Paris denne sommeren: Jeanette Hegg Duestad (25) og Fredrik Solberg (22).

Les om interessante folk i bygda vår

FEMTE GENERASJON: Pernille Gran (27) starta på golvet, som alle før henne har måttet gjøre. Nå blir hun senterleder, etter å ha jobba på Re-torvet snart halve livet sitt. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Og vi snakker som vanlig med interessante folk i Re: Pernille Gran (27) har jobba på Re-torvet halve livet sitt, og nå er femte generasjon Gran sjefen over alle sjefer. Eller? – Pappa har nok siste ordet, sier den ferske senterlederen og ler.

Håkon Westby (81) har vært en del av denne avisa nesten helt siden oppstart, men nå blir han pensjonist på fulltid etter nesten 15 år som seniorfrilanser i ReAvisa.

– Jeg har vel alderen til det nå?, sier Håkon og ler en latter som har runga mang en gang i Re-daksjonslokalene i Revetalgata 8.

Gratis å lese – på papir og nett

EN RE-GENDE: Håkon Westby (81) har vært på utallige møter og marked og mye mer for lokalavisa. Det er alltid mye smil, latter og glede rundt denne karen. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Det har vært full fart i Revetalhage og hus i sommer, vi oppsummerer alt som har skjedd og formidler en invitasjon til offisiell åpning i september.

Pluss mye, mye, mye mer. Du finner avisa i avishyller overalt der folk møtes i Re og omegn, sjekk hvor her. Avisa er gratis å plukke med seg.

Vil du lese papiravisa på nettavisa, så finner du hele blekka her – vi ønsker alle en god lesestund med godt lokalt lesestoff.

VM-HELTENE HEDRES: IL Ivrig ble historisk allerede i uttaket til årets Junior-VM i skiskyting. Så innfridde de så til de grader i mesterskapet med gull, sølv og flere topp-ti-plasseringer. Endelig kunne vi feire våre VM-helter i sommer, les mer om det i papiravisa og se flere bilder her på nettavisa. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Her finner du ReAvisa på papir – sjekk hentesteder:

I ReAvisa får du godt lokalt lesestoff og nyttige annonser fra det lokale næringslivet.

Henge med? Annonse@ReAvisa.no. Tips til gode saker? Tips@ReAvisa.no.

Les ReAvisa på papir august 2024 – gratis!

Her finner du avisa – plukk med deg gratis.

LIKER DU LOKALAVISA – VIL DU STØTTE JOBBEN SOM GJØRES?
REAVISA-VIPPSEN ER 54 02 82.

Her finner du papiravis-arkivet.

Sjekk utgivelsesdatoer for 2024.

, ,