– Flere av oss har sagt at ved første mulighet, så må vi samle troppene og samles til en hyggelig middag. For å se hverandre igjen, og for å støtte Restauranten som har holdt stengt.
Sjekk også: Monica er tilbake på Restauranten; – veldig digg!
Det forteller en vennegjeng på melding til ReAvisa fredag kveld 8. mai, dagen etter at korona-restriksjonene ble letta på.
– Vi sendte melding til Monica, og hun sa ja med en gang, forteller de.
Snudde seg kjapt rundt
– Hun fortalte at hun gleda seg til å lage god mat, og setter nok stor pris på at folk trår til litt ekstra nå!
Restaurant-sjef Monica Larsen stengte og permitterte alle ansatte 12. mars. For ett par uker starta hun forsiktig opp igjen, med kortere meny og åpningstid.
Da korona-restriksjonene ble letta ytterligere på torsdag, snudde vennegjengen fra Re seg kjapt rundt.
Lokalmat på tallerken
Etter en ringerunde var Restauranten så å si fylt opp – med forskriftsmessig avstand mellom alle gjestene.
– Vi spurte om vi kunne få lokalmat, og det ordna Monica med en gang. Så nå gleder vi oss til en hyggelig kveld med korrekt avstand på langbord med gårdsand på tallerkenen, melder gjengen, som like etterpå sender bilde til lokalavisa:
– Hadde jo vært fint om dette kan inspirere folk til å ta litt tak og støtte både Restauranten og det lokale næringslivet ellers!
Leder: – Vi holder koken, også i disse korona-tider.
Les mer om Restauranten på Revetal i ReAvisa-arkivet.
ReAvisa vil fortsatt være gratis, men mange spør om å få bidra med en liten slant.
Vi har Vipps 54 02 82 / konto 1506.09.87979.